Therapeuten voor psychologische hulpverlening in Duivendrecht

De onderstaande lijst met therapeuten in Duivendrecht is gesorteerd op plaatsnaam. Door in deze lijst op de link meer informatie te klikken kunt u meer informatie over een therapeut bekijken. U blijft daarbij op dezelfde pagina. U kunt op die manier bijvoorbeeld ook therapieën en behandelingen bekijken die een therapeut aanbiedt. Als de therapeut een website heeft wordt de link hiervoor getoond onder de telefoongegevens. Via de link Stuur een bericht naar deze therapeut kunt u een bericht sturen naar een therapeut en via de link Bekijk het praktijkoverzicht van deze therapeut kunt u het praktijkoverzicht bekijken. Ook bij deze links blijft u op dezelfde pagina, zodat u makkelijk terug kan keren door op het kruisje in de rechterbovenhoek van het geopende window te klikken.
Therapeuten in Duivendrecht
Harry de Bont
Therapieën:
Psychotherapie
Opleidingen:
Geregistreerd klinisch psycholoog;
Psychotherapeut;
Gezondheidszorgpsycholoog;
Eerstelijnspsycholoog
Beroepsverenigingen:
VGCT;
NVVP;
NVP;
NIP
In de Pelmolen - 8
1115 GM - Duivendrecht
Noord-Holland
020-6002025
 
Psychologische hulpverlening:
Psychotherapie
 
 
Praktijkinformatie:

De praktijk biedt psychotherapeutische en/of psychologische behandelingen voor uiteenlopende klachten, zoals depressieve klachten, angst- en spanningsklachten, psychosomatische klachten, relatieproblematiek etc.

Specialisaties: de relatie tussen spiritualiteit en/of meditatie en psychologische problematiek en arbeidsgerelateerde problematiek in de meest brede zin des woords (w.o. conflicten met de werkgever).

In eerste instantie zal een grondige intake/psychologisch onderzoek worden gedaan om aan de hand daarvan te kiezen voor voor de meest passende therapie/behandeling. De werkwijze hiervan zal uitgebreid met u worden besproken, alsmede wat u hierbij van uw therapeut kunt verwachten en wat u hierbij zelf dient in te zetten.

De kosten worden door uw verzekering gedekt (via de basisverzekering), mits u beschikt over een verwijsbrief van uw huisarts of van een bedrijfsarts.

De wachttijd zal tot een minimum worden beperkt. Indien dit onverhoopt niet mogelijk zal zijn, zal worden doorverwezen naar een aanverwante groepspraktijk.