Coaching in lichaamsbewustzijn

Op weg naar balans en heelheid
Zoek je een holistisch coach die je kan begeleiden en coaching kan geven met aandacht voor je probleem, door middel van gesprekken en aanraken van de probleemgebieden, bijvoorbeeld bij een Burn-out, dan ben je hier op de juiste plek.
Niet lekker in je lijf zitten is een conditie die een gebrek aan harmonie en balans in het lichaam tot uiting brengt. Dit komt namelijk door een gebrek aan harmonie in het innerlijke zelf. Onze uiterlijke toestand is een weerspiegeling van onze innerlijke toestand. Zolang het innerlijke conflict onopgelost blijft, blijft de onbalans voortduren. Het zit ergens vast. Tijd voor transformatie dus verandering!
In tegenstelling tot een regulier arts, kijkt een holistisch arts /coach naar de gehele mens en de interactie tussen lichaam, geest en ziel in relatie tot de buitenwereld.
Herstel van de balans vindt dan ook plaats op al die niveau’s.
Tevens kijken we samen naar onopgeloste innerlijke conflicten en oud zeer waardoor de balans verstoord is geraakt. Te denken valt aan scheiding, verlies van een geliefde of een huisdier, vastgehouden boosheid om een oud conflict, een medische behandeling of traumatische bevalling, ontslag op het werk of een worsteling om jezelf neer te zetten in deze wereld met zoveel onzekerheden. De energie stroomt niet meer en er ontstaan lichamelijke blokkades en beperkingen. Door het aanraken van het oud zeer komt er ruimte voor een betere doorstroming van het lichaam.
Holistische coaching  is wellicht iets voor jou als je wilt dat jouw lijf blijft doen of weer gaat doen wat jij wilt. Of dat je wilt werken aan blokkades die jouw functioneren beperken.
Na een korte analyse maken we een plan en starten met een unieke benadering op maat, die kan bestaan  uit
lichaamswerk,
energiewerk
regressie
coaching
of een combinatie hiervan.
Door gesprekken, aanraken en in beweging brengen van je fysieke, mentale, spirituele , etherische en emotionele lichaam, word je in je totaliteit gezien.
Je komt beter in je lijf en word meer bewust van je zielsbestaan.
Na iedere 3 tot 5 sessies vindt er een evaluatie plaats.
De praktijk bevindt zich in Papenvoort in een rustige omgeving naast een woonboerderij tussen Rolde en Borger.