relatietherapie

Je kan deelnemen als je wil veranderen, naar je eigen proces wil kijken en bereid bent je relatie een kans te geven, in een zin "als jij wilt investeren in je relatie".

Een voor mij zeer waardevolle methode is EFT relatietherapie. EFT gebruik ik met grote regelmaat en heb daarom een twee+ een  vierdaagse en de voortgezette opleiding Core Skills gevolgd.

EFT en ander therapievormen uit verschillende stromingen gebruik ik integratief.

Individuele therapie

Ik geef in mijn praktijk in Landgraaf en Sittard (Limburg) individuele therapie waarin ik mensen kan bijstaan een nieuwe en zinvollere vorm te vinden voor hun leven.

Een vorm waarbij jij je leven weer zelf in de hand hebt en waarin jij je leven zelf kunt bijsturen als je voelt dat je niet meer op je pad zit.

 Gemiddelde waardering: 5,00 van de 5 (16 stemmen)
  • bas 11 maart 2023
    Tijdens/na onze sessie bemerkte ik een verschuiving in hoe ik de wereld ervaar. Het is magisch te ervaren hoe dit tot stand komt. Ik kan deze magie niet onder woorden brengen anders dan universele liefde stromend in contact van mens tot mens. Vormgeven door een breed scala aan levensfilosofie, psychologie en gesprekstechnieken. Dank je Hans voor deze vorm bas
  • B.W. 30 oktober 2022
    Samen met mijn man heb ik enkele sessies relatietherapie gevolgd bij Hans. We hebben veel gehad aan de verhelderingen die Hans gaf in het waarom van onze patronen. Het geeft wederzijds begrip en we hebben stukken waaraan we zeker gaan werken de komende tijd. Door de verschillende benaderingsvormen werd het allemaal begrijpelijk. We raden Hans zeker aan!
  • Ingrid 16 oktober 2022
    Ik kan de aanpak van Hans zeer waarderen. Hij luisterde goed en pikte de grootste gemene deler van mijn voorbeelden van lastige situaties eruit. Hij vatte dit samen en vroeg: klopt dit? Vervolgens gingen we aan de slag. Hij observeerde goed en als ik ontwijk- / ontsnappingsgedrag vertoonde, had hij dat in de gaten en bracht me terug naar: voel in je lichaam wat er gebeurt. Daardoor kwamen we snel tot de kern van verschillende voor mij moeilijke situaties. Hans, dank je wel voor je eerlijkheid, je soms confronterende opmerkingen en je to-the-point aanpak. Ik heb er veel van geleerd :)
  • Miranda 3 maart 2022
    Ik voelde me ontzettend op mijn gemak bij Hans.Ik kreeg alle ruimte en aandacht.Hans weet met de juiste overdenkingen de kern te raken.Zelfs zo diep dat ik mijn hart chakra energie duidelijk voelde stromen,alsof er een blokkade weg spoelde,heel mijn lichaam verzachtte.Uit je hoofd in je hart,je lichaam.Dank Hans voor deze waardevolle sessie.
  • Kitty 16 februari 2022
    Ik heb afgelopen weekend deelgenomen aan de workshop Radicale Aanvaarding bij Hans, Het heeft een paar dagen geduurd voor ik de juiste woorden heb kunnen vinden. Dat gebeurt me niet vaak. Dit weekend heeft een diepe indruk bij me achter gelaten. Door de deskundige leiding, het geduld en het vertrouwen dat ik kreeg van Hans ben ik tot in het diepste van mijn ziel binnen gegaan. De meditaties en oefeningen maakte dat wij, José,Iris en de hele groep, ons vrij snel verbonden voelden alsof we ons al jaren kenden ondanks dat dit pas een dag was. Deze ervaring is niet in woorden uit te drukken en als je het zelf niet ervaren hebt kun je zelfs bij benadering niet aangeven wat er tijdens deze workshop gebeurt. Ik had nog enkele dagen nodig om tot de conclusie te komen dat deze dagen een milder mens van me gemaakt hebben die nu eindelijk tot in mijn diepste zijn is gekomen en de...
  • Luus Dreijer 20 december 2021
    Ik kwam bij Hans terecht op het moment dat mijn afstudeerstage helemaal fout ging. Ik was bang om fouten te maken, bang voor de overgang van het veilige studentenleven naar het volwassen leven, maar vooral om mezelf daarbij te laten zien in plaats van het spiegelbeeld dat ik was en de eisen die ik daarbij aan mezelf stelde. In slechts vijf sessies hebben Hans en ik het voor elkaar gekregen om de spiegel te breken waardoor ik naar buiten kon treden. Ik merk overal aan dat ik veel beter in mijn vel zit en niet meer bang ben om mezelf te laten zien. Daardoor loopt niet alleen de stage, maar zo veel meer waar ik moeite mee had, veel beter. Hans geeft je de goede, op jou afgestemde handvaten en moedigt je aan om daar, op je eigen tempo en gevoel, gebruik van te maken. Bedankt Hans!
  • Nathalie 18 november 2021
    Ik was nooit eerder in therapie geweest, voor ik bij Hans kwam. Ik zou nu willen dat ik het eerder had gedaan. In slechts een paar sessies wist Hans mij op een intelligente en prettige manier enkele waardevolle inzichten te geven. Ogenschijnlijk een kleine verschuiving in mijn hoofd, maar het heeft een groot effect. Hierdoor kan ik voor het eerst in jaren oprecht zeggen dat ik me goed voel. Er is weer wat rust in mijn hoofd en de spanning is uit mijn lijf. Hier ben ik heel dankbaar voor.
  • Rob en Ankie 30 september 2021
    Doordat we in een vrij grote relatiecrisis zaten, zijn we bij Hans terechtgekomen. Hans was in staat zich zo goed in te tunen op ons allebei (en we zijn nogal verschillend..) en met zijn zachte benadering onze neuzen weer in dezelfde richting te plaatsen. Daagde ons uit om dieper na te denken over onze onderliggende motieven en de wisselwerking die we hebben. Hans, we zijn je dankbaar voor je steun en je hulp! Groet, Rob en Ankie.
  • Kevin 17 juli 2021
    Ten tijden van mijn scheiding heb ik individuele hulp en ondersteuning gezocht bij Hans. In eerste instantie met de gedachte om hulpmiddelen / tools te krijgen om mijzelf en mijn relatie te redden in een zeer emotionele en stressvolle situatie. Maar dat is niet wat Hans doet, hij is geen "dokter" die je een recept geeft en zegt: neem deze pil en doe dit en dat en dan wordt jij of je relatie beter. Hans houdt je een spiegel voor en daagt je uit om, onder zijn begripvolle en professionele begeleiding, diep naar jezelf en je verhouding met anderen te kijken. Ik weet nu na een zestal sessies wie ik ben in een relatie. Waarom ik ze aanga en onderhoud op de manier hoe ik dat doe en wat daarvan de gevolgen (zowel positief als negatief) zijn. Gevolgen voor mijzelf en anderen. Het is nu aan mij om dit echt volledig te accepteren of te veranderen. Dit inzicht in en...
  • Bert 29 juni 2021
    Hans heeft de gave, de rust en de ervaring om binnen een paar sessies jou die dingen te laten aanpakken die nodig zijn. Niet alleen aanpakken maar ook aan te gaan en op te lossen. In mijn geval met inzichten en met name invalshoeken die ik nog nooit had overwogen. Hele krachtige sessies die mij ontzettend geholpen hebben. Mijn dankbaarheid is groot.
  • Ilse 17 oktober 2020
    Vier sessies en de workshop radicale acceptatie gaven mij de handvaten die ik nodig had. Vanaf het eerste moment voelde het goed om mij kwetsbaar op te stellen tegenover Hans. Hij gaf mij de spiegel die ik nodig had en de handvaten om grip te krijgen op de waarden die voor mij leidend zijn in mijn leven. Mijn zoektocht naar antwoorden, die mij bracht bij mezelf. Een mooie conclusie die Hans met respect en vertrouwen mij heeft kunnen laten inzien. Ik kom graag nog eens terug om de balans op te maken, maar niet omdat ik het nodig heb. Dat heeft Hans mij laten inzien, waarvoor ik hem dankbaar ben!
  • Kitty 6 oktober 2020
    Afgelopen weekend heb ik meegedaan aan de Workshop Radicale Acceptatie. Onbevangen en nieuwsgierig ben ik deze workshop ingegaan. Wat ik in dit weekend mocht beleven aan saamhorigheid,liefde,respect van alle aanwezige lieve mensen, die na de eerste dag reeds deel uit maakten van mijn hart en mijn zijn is niet in woorden uit te drukken. Vooral de liefdevolle begeleiding van Hans en zijn zachte steeds aanwezige stem die je door alle opdrachten heen begeleidde waardoor je zo gefocust was dat je heel diep kon gaan in je zijn. Jezelf ontdekken met je goede en je tekortkomingen en zo in staat was alles in een goed perspectief te zien. En als ik al had gedacht dat de eerste dag geweldig was dan kan ik niet onder woorden brengen wat de tweede dag voor mij heeft betekend. Jezelf kunnen vergeven en mededogen en liefde voelen voor deze inmiddels vertrouwde mensen. Ik zou deze dagen niet hebben willen missen en alles wat het mij...
  • Ruud Piepers 5 oktober 2020
    Afgelopen weekend deelgenomen aan de workshop Radicale Acceptatie. Het was een weekend dat ik nooit zal vergeten. Nooit kunnen verwachten dat je zoveel liefde kan ontvangen van mensen die je nauwelijks kent. Het was een emotioneel en confronterend weekend, met veel nieuwe inzichten. Ik ben blij dat ik eraan deelgenomen heb en zal het niet snel vergeten. Hans en de rest van de deelnemers, bedankt voor deze bijzondere ervaring. Ik hoop dat jullie het net zo als mij ervaren hebben...
  • Willeke 5 oktober 2020
    Deze sessie over Radicale Acceptatie heeft mij als mens een mooi inzicht gegeven in mijzelf. Op een warme, betrokken en integere wijze heeft Hans Strack ons allen meegenomen in meditaties en oefeningen in groepsverband, waarin we onze innerlijke struggles uiting konden geven aan elkaar. En mededogen, troost en (voor mij) volledige acceptatie hebben kunnen vinden. Ik zal nog vaak terugdenken aan dit 'warme bad'.
  • Ineke H 9 september 2020
    Twee sessies met Hans Strack bleken waardevoller dan jarenlange therapie elders. Hans is zeer integer, betrokken en emotioneel intelligent. Met compassie en zachtheid helpt hij je doelgericht om bij jezelf te komen. Ik ben hem erg dankbaar.
  • Mariet Mans 4 december 2019
    Mariet - Familieopstelling van 22-11-2019. Ik sluit me af en voer een strijd om mensen op afstand te houden met de bedoeling om niet gekwetst te worden. Dit doel heb ik niet bereikt. Nu is de strijd gestreden. Ik heb 2 sleutelwoorden gevonden voor mijn toekomst : mildheid (op de eerste plaats voor mijzelf) en contact. Het is een opening voor verandering in relaties - gelukkig.
  • Tanja Eskes 15 oktober 2019
    Was bij de familie-opstelling van 13-09. Bij 1 opstelling was ik de moeder en dit deed mij voelen hoe ik zelf in mijn rol heb gezeten, tijdens het opvoeden van mijn 3 zonen. Ook de liefde naar de dochter was herkenbaar, heb zelf ook veel lichamelijke liefde gemist van mijn moeder. De 2de opstelling was ik geraakt door de zoon die dood was, daar ik zelf pas mijn jongste zoon heb verloren. Dit was zo herkenbaar, wel ga ik door mijn verdriet en pijn heen. En kan ik dit ook delen met mijn kinderen en vriendin/lotgenoten. Het is zo confronterend en ook helend als je merkt dat je niet alleen staat in moeilijke tijden...
  • audrey 24 september 2019
    Uit nieuwsgierigheid heb ik de workshop familie-opstellingen bijgewoond bij Hans en wat een mooie, bijzondere ervaring was dat. Ik vind het moeilijk te beschrijven wat er in zo’n sessie gebeurt, niet in woorden te vangen...dit moet je ervaren. Door eerdere zoektochten naar mijn eigen ik was ik wel op de hoogte wat, door wie en hoe ik opgevoed was, maar gedurende deze sessie kwamen alle (vastzittende) emoties los. Ik heb mijn rugzakje mogen leegmaken. Daar ben ik heel dankbaar voor
  • Anne-Marie 15 september 2019
    Het was mijn eerste ervaring met een familieopstelling. Een bijzondere ervaring zeker omdat de persoon die voor mij opgesteld werd precies datgene voelde wat er bij mij gebeurde. Thanks Anne-Marie
  • Esther 16 februari 2019
    Beste Hans, Gisteren was het zover, mijn familie-opstelling. Ik wil je nogmaals bedanken voor deze bijzondere avond. Zo ook alle aanwezigen en in het bijzonder de representanten. Veel kwam naar boven, het heeft me veel duidelijkheid gegeven maar ook bevestiging. Mogelijk dat dat mijn vraag was ;) Heel hartelijke dank, Groet, Esther
  • Janneke 16 januari 2019
    Afgelopen vrijdag 11 Januari aan een Familieopstelling meegedaan. Mede door de goede begeleiding van Hans en zijn liefdevolle team van Representanten heb ik inzichten mogen zien van een stuk van mijzelf waar, ik nog aan mag werken. Een hele mooie ervaring. Een eyeopener. Dankbaarheid is wat ik voel. Warme groet Janneke
  • Grace 13 december 2018
    BEDANKT Hans, voor de gesprekken en deskundige begeleiding om de balans weer te vinden die ik op dat moment kwijt was. Jij werkt vanuit je hart en dat voelde ik ook. Je liet mij inzien dat ik de kennis al heb om sterk in het leven te staan. Heb nu meer inzicht en begrip voor mezelf en omgeving gekregen en kan daar aan verder werken.
  • Martijn 6 november 2018
    Hans, Helen, enorm bedankt voor een zeer boeiend en leerzaam weekend. Respect voor jouw eigen emotionele inbreng en dank voor de manier waarop jullie in zo'n korte tijd zo'n openheid hebben gecreëerd in een groep van onbekende mensen. Ik nam deel om mezelf op een dieper niveau te leren kennen en nieuwe ervaringen op te doen. Dat is zeer zeker gelukt. Mijn woord voor het weekend is 'Echt', omdat ik een stap dichter bij de persoon ben gekomen die ik echt ben ipv de persoon die zich spiegelt aan de maatschappij. Als kers op de taart sloot ik het weekend af met een intense ervaring. Ik kon me al lang niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst heb gehuild, maar bij dezen staat dat moment in het gastenboek. Dank aan jullie allemaal!!
  • Chantal 5 november 2018
    Radicale acceptatie!!! Helene en Hans, wat zijn jullie een waardevol en elkaar aanvullend duo. Beide zo volledig en intens daar voor de groep. Ik heb het ervaren als een mooi, enerverend, inzichtgevend en liefdevol weekend. Prachtige leerzame meditaties mogen doen, mogen voelen, mogen zijn, mogen ervaren, mogen zien. Dit zowel bij mezelf, als bij jullie en in de groep mooie medemensen. Ook kunnen delen, horen, voelen, ervaren en zien bij elk groepslid. Dit geeft verbinding, geeft liefde, geeft inzicht, geeft mededogen en daarmee een weg mogen inslaan naar radicale acceptatie. Bedankt daarvoor...
  • Paul 18 oktober 2018
    Ik heb er veel aan gehad! Ik kreeg tips aangereikt waarmee ik verder kan en waardoor mijn problemen merkbaar makkelijker te hanteren zijn.
  • Myriam 16 februari 2018
    Hallo Hans, 2 weken geleden nam ik samen met mijn man Rudi deel aan een familieopstelling bij jou in Sittard. Het is voor mij nog steeds niet helemaal te bevatten wat daar allemaal gebeurd is en vooral wat dat met me gedaan heeft. Ik heb even gewacht met mailen omdat ik een en ander even wilde laten bezinken. Dingen waarvan ik dacht dat ze "vaststaand" waren zijn gaan schuiven, "zekerheden" zijn weggevallen,nieuwe openingen zijn er voor in de plaats gekomen... De blik op de situatie met mijn jongste zus is milder geworden, terwijl de kijk op mijn vader -die altijd op een torenhoog voetstuk stond in mijn beleving- een enorme deuk heeft gekregen. Mijn hele perspectief is overhoop gegooid en het voelt niet eens verkeerd. Ik ben sinds mijn 15e rugpatiënte, gelukkig kon ik door heel bewust met mijn energie om te gaan mijn (part-time) baan in de verzorging blijven doen,maar dat vergde heel veel discipline.Sinds die vrijdag bij jou...
  • Frans 12 juni 2017
    Dankbaarheid en ontroering dat zijn de woorden die spontaan "the day after" in mij opkomen Wat een uniek, geweldig, indrukwekkend, intensief maar vooral onbetaalbaar cadeau heb ik mij zelf gegund. Deze conclusie trek ik na dit weekend de workshop radicale acceptatie te hebben mogen beleven, waarvan de "flow" nog steeds in mijn hele lijf nadreunt. Wat een geweldige groep deelnemers en nog geweldigerererrrrrrr de hierbij zo intens betrokken begeleiding. Wat deze mensen voor elkaar weten te krijgen is met geen pen te beschrijven. De chemie die ontstond tijdens dit weekend heeft bij mij heel veel los- maar vooral heel veel over mijzelf duidelijk gemaakt. Ik heb dankzij de groep zulke mooie intense dingen mee mogen maken waarvan ik het gevoel naar huis meegenomen heb en denkbeeldig in een doosje heb gestopt om ze daarin zorgvuldig te bewaren. Hans bedankt voor jouw enorme gedrevenheid en de veilige plek die jij biedt waar je je als mens kwetsbaar kunt en mag opstellen....
  • Angela 12 juni 2017
    Afgelopen weekend workshop Radicale acceptatie gedaan. Acceptatie was er! In de breedste zin van het woord. Acceptatie van alle, pijn, verdriet, vreugde, van het mens zijn met alle eigenschappen die er hij horen. Ik voelde me gedragen, geliefd en geaccepteerd door een groepje mensen die ik nog nooit eerder had ontmoet. Er zijn gevoelens los gekomen, er is gelachen, gehuild en nog zoveel meer. Het is niet uit te leggen. De begeleiding is erg goed. Ik was in het begin wel wat bang voor wat er allemaal boven zou komen maar dat werd goed begeleid. Dank aan "ons" groepje, stuk voor stuk mooie, fantastische mensen ?
  • Evelien 12 juni 2017
    Afgelopen weekend de workshop radicale acceptatie gehad. Ik geniet hier nog steeds van na. Een geweldige groep deelnemers en begeleiders! Veiligheid, respect, warmte, dankbaarheid en liefde waren vanaf het eerste moment aanwezig. Een fantastisch en intensief weekend waarin ik weer dicht bij mezelf ben gekomen met een lach en een traan en een levensdans. Heerlijk! Bewustwordeing en verlichting van pijn en verdriet! Wat ben ik blij dat ik erbij was! Een cadeau voor mezelf ? bedankt Hans en de anderen ?
  • Tanja 15 mei 2017
    Familie-opstelling voor de 1ste keer met mijn inbreng hoe zet ik Licht en Liefde op mijn familie... Een dynamisch en herkenbare opstelling mee gemaakt, wat veel verdriet en onmacht bij mij losmaakte. Elk van de deelnemers had een rol in het geheel en was niet altijd makkelijk om te ervaren. Stap voor stap door relaties met vader, overleden moeder, broer en schoonzus geloodst. Met als laatste stappen met loslaten van patronen die niet mijn taak zijn, op naar mijn eigen toekomst ??♥️
  • Virginia 14 mei 2017
    Enkele dagen gelden ben ik voor t eerst naar een familie opstelling geweest. Het was een bijzondere avond waarbij ik het voorrecht had om deel te mogen zijn van intieme familie problematiek. Ik had nooit gedacht dat dit zoveel in mij teweeg kon brengen. Door jouw kundige begeleiding Hans,is het een zeer indrukwekkende avond geworden. Ik kom beslist nog een keer terug.
  • Janneke 22 april 2017
    Beste Hans, Hartelijk dank voor deze bijzondere ervaringen! De eerste keer als representant. Heel bijzonder hoe je met je 'aanwezigheid' en je 'waarneming' andere mensen verder kunt helpen. Ik voel me dankbaar dat ik dat heb mogen doen. Tegelijkertijd heb ik er zelf ook van geleerd. De tweede keer met mijn eigen vraag. Die pakte heel anders uit dan ik verwacht had. In de eerdere opstellingen zag ik telkens dat er een oplossing en een balans ontstond. Dat de mensen uiteindelijk op een plek belanden waar ze zich thuis voelden. Maar bij mij was dat niet. Voor mij géén 'En ze leefden nog lang en gelukkig' gevoel in de betreffende situatie. Integendeel. De boodschap voor mij was: Je bent niet in de positie deze verwarring op te lossen. Dit is niet goed voor jou. Je kunt maar beter 'wegwezen.' Dat vond ik heel erg moeilijk, want ik was heel erg gewend om 'stand te houden.' Maar gelukkig waren de opstelling...
  • joey 9 maart 2017
    Ik heb het als super fijn ervaren, bijzonder en ongelooflijk. Dank je wel voor deze ervaring. Het is ook net alsof er een last van me af is gevallen. Ik ga er nu ook gewoon vanuit dat ik vanaf nu naar de toekomst kan kijken en samen met mijn gezinnetje de verbinding aan kan gaan en genieten. Dank je wel. Groetjes Joey
  • Mariëtte 20 februari 2017
    Afgelopen vrijdag voor de 2 de keer deelgenomen aan familieopstelling. Wat een fantastische ervaring, met fijne mensen, veel leermomenten en veel openheid. Onder de professionele en warme begeleiding van Hans heeft dit een helende werking niet alleen voor de vragenstellers maar ook voor de representanten en toeschouwers.Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze avonden heb mogen meemaken en ik kan het iedereen aanraden die met vragen zit over zichzelf, zijn gedrag en zijn relaties.
  • Wim 28 november 2016
    Afgelopen weekend, Radicale Acceptatie...... onbevangen, vrij van vooroordelen, vrij van verwachtingen ingestapt. 48 uur later........ wauw dat ik me zo 'bloot' durfde te geven, wat een bevrijding leverde mij dat op ! Dit dank ik aan jou Hans, maar ook aan de groep, stuk voor stuk prachtige mensen, in een mum van tijd saamhorigheid, warmte, vertrouwen, geborgenheid !! Dank jullie dat ik dit weekend in jullie midden mocht vertoeven. KNUF !
  • José 28 november 2016
    Lieve Hans, hartelijk dank voor de mooie, warme workshop Radicale Acceptatie van afgelopen weekend. Voor mij de tweede keer, ook vorig jaar was ik erbij. Mooi om te zien waar ik nu sta; duidelijk veel meer in contact met mijn gevoel. Mooie oefeningen hebben we gedaan, bijzonder om mee te maken hoe hecht een groep in zo korte tijd kan worden. Aan het einde van de tweede dag werd totaal onverwacht mijn pijn van "me niet de moeite waard voelen/het niet waard zijn" aangeraakt en voor het eerst was ik in staat deze goed te doorvoelen. Geweldig, zoals ik me gesteund voelde door de groep. Heel fijn hoe jij me uiteindelijk op een waardige manier met liefde en aandacht uit mijn intense verdriet wist te krijgen. Het voelde enorm bevrijdend. Nogmaals dankjewel voor de intens betrokken manier waarop jij dit weekend begeleid hebt. Hartegroet, José
  • Yatri 22 november 2016
    Ik ben heel dankbaar dat ik Hans mag assisteren bij de familie-opstellingen en trainingen. Ik ontmoet niet alleen fantastische mensen maar mag ook steeds weer meemaken hoe verrijkend en magisch het is.
  • Esther 22 november 2016
    Hans ik wil je bij deze bedanken voor de 2 bijzondere en leerzame trainingsdagen famopstellingen! Het waren 2 intensieve dagen die me veel inzicht hebben gegeven in mezelf en oude emoties/gevoelens. Het heeft me ook geleerd hoe om te gaan met de verschillende manieren van opstellen. En een belangrijke les, wat je benadrukt hebt is dat we zelf niet zo hard hoeven werken, maar het veld z'n werk doet. Die neem ik zeker mee. De samenwerking en contact met de mensen uit de groep was heel vertrouwd en fijn. Jou inzet en vriendelijke betrokkenheid hebben me goed gedaan. Ook de inzet en de betrokken aanwezigheid van je 2 begeleiders Yari en Helene waren erg fijn. Het was zeker de moeite waard om vanuit Zeeland naar Sittard te komen! Wie weet tot in januari.. Dankjewel Hans! Lieve groet Esther
  • Peggy 23 april 2016
    Ich habe teilgenommen an dem 2-Tage-Training für Familien- und Organisationsaufstellungen. Die Art und Weise und der Rahmen den Hans, seine Assistenten und wir als Gruppe beleben und erschaffen haben, war achtsam, humorvoll und sehr tief gehend. Ich bin dankbar für die bereichernden Erfahrungen und die vielen Anregungen, praktischen Tipps und die Motivation, um selbst "aan de slaag te gaan". Die Organisation und der Ablauf des Trainings war stimmig und transparent. Die Räume und die Verpflegung mit gesunder und süßer Nervennahrung, Tee und Kaffee einfach zum Wohlfühlen. Die Verständigung- mit teilweiser Übersetzung von Deutsch zu Niederländisch und anders herum war problemlos. Auf Fragen sind Hans und seine Assistenten direkt eingegangen. Kurzum: een echte aanrader!
  • Lieke 18 april 2016
    Hans heeft familieopstellingen verzorgd tijdens het Inspiratieweekend in Westmalle, België. Hij deed dit op een bijzonder integere manier. Ik heb al veel opstellingen mogen meemaken en ik merkte aan Hans dat hij zeer snel en goed invoelt. De opstelling die ik bijwoonde, was zeer intens en kwam echt tot de kern. Prachtig hoe er heling heeft plaatsgevonden. Ik kan Hans absoluut aanraden. Als ik zelf een opstelling wil, zal ik zeker naar hem toe gaan. Lieke de Jong
  • v. 27 februari 2016
    Na jaren van drukte, emotioneel beladen gebeurtenissen en afscheid moeten nemen van dierbaren lukte het me niet rust te vinden. Rust in mijn hoofd, evenwicht in mijn leven. Leren accepteren en leren vergeven zonder boosheid. Wat ik dacht nooit te bereiken heb ik met jouw hulp Hans tocht voor elkaar gekregen. Een verrijking in mijn leven. Dankjewel voor je hulp. Je bent een bijzonder mens.
  • Anita 3 december 2015
    Lieve Hans, Ik heb de tweedaagse workshop familieopstelling als bijzonder ervaren. Om te ervaren en een stukje te mogen leren hoe je een opstelling neer kunt gaan zetten. Een mooie manier en voor mij vraagt het naar meer. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt! Vandaar dat ik hierna ook de avondopstelling heb gedaan met zelf een vraag als inbreng. Ook dit was voor mij de eerste maar zeker niet de laatste keer. Mooi hoe je in je werk staat. Je doet dit met veel aandacht, liefde, passie en zorg. Het weekend van de Radicale Acceptatie heb ik ook als fijn ervaren en weer een mooie leeroefening meegekregen om zoveel mogelijk ja tegen het leven te zeggen. Kom graag weer een weekend, dag en of avond volgen. Je hebt een fijne energie en draagt veel zorg uit naar je mensen. Ik wens je heel veel mooie workshops toe met veel mooie mensen. Voor die mensen die de stap een beetje groot of spannend...
  • Maria 1 december 2015
    Maria Diese ganze wunderbare Verwandlung ist mein schönstes Geschenk. Sie ist möglich geworden, weil ICH es mit aller Energie wollte und weil DU mit Empathie, Liebe und Respekt, Ruhe und ganz viel Sachverstand auf allen Dimensionen, nämlich Körper- Verstand- und Seelenebene mit den Menschen umgehst. Nur so gehen Einsichten in den Körper, in alle Zellen. Nur so ist Veränderung möglich. Die Gruppenenergie hat sich dadurch sehr gut entwickeln können. (nebenbei bemerkt : einer meiner Brüder legt sich schon jahrelang bei irgendeinem Freud (i) aufs Sofa, zwei meiner Brüder sind stark manisch-depressiv und schlucken starke Medikamente). Deutsch ist meine Muttersprache und kommt mir direkt aus dem Herzen. Darum schreibe ich dir Deutsch
  • Frank 30 november 2015
    Beste Hans, een dik compliment voor de workshop radicale acceptatie afgelopen weekend. Je hebt de juiste knoppen en snaren weten te raken, zie waar dat toe heeft geleid ! Prachtige inzichten, een geweldige groep mensen in verbinding met elkaar, begrip, steun en liefde; Heb het intense en warme gevoel mee naar huis genomen; ik zeg JA!
  • Wendy 3 juni 2015
    Afgelopen weekend heb ik deelgenomen aan de workshop Radicale Acceptatie. Eén van de beste dingen die ik de afgelopen tijd voor mezelf heb gedaan. Wat ben ik in een warm bad terecht gekomen, en wat waren we met een mooie groep mensen bij elkaar. Het was prachtig! Door radicaal te accepteren voel ik me gelukkig, voel me vrij en heb weer zin in het leven. De manier van therapie geven zoals jij dat doet vind ik geweldig, vol passie, liefde, aandacht, respect en geduld. Het beroep dat jij uit oefent zie ik niet als jou werk maar als jou roeping. Chapeau! Veel respect voor jou Hans, ga zo door, je bent een prachtig mens. Dankjewel voor alles dat ik heb mogen ontvangen. Liefs Wendy
  • jannetje 2 juni 2015
    lieve Hans, ik heb even moeten voelen welk bericht ik wil plaatsen op je website. wat dekt de lading? eigenlijk niets.. zelf de radicale acceptatie ondergaan is de enige remedie. Afgelopen weekend was heel bijzonder en heel mooi. Jou krachtige en liefdevolle begeleiding heeft me zo ontzettend goed gedaan! dank daarvoor!
  • Sigrid 2 juni 2015
    Hans, bedankt voor de warme douche afgelopen weekend! Door radicaal ja te zeggen tegen gevoelens en emoties die mijn gedachten toch nog bepaalden! Heb ik nu rust gekregen en ruimte om mijn leven nu in te delen zoals ik wil! Ik heb zin in het leven en ben vrij!
  • R. 1 juni 2015
    Bedankt voor mooie momenten in het leven ... die soms ook een beetje magisch zijn ....
  • Anette 24 mei 2015
    Beste Hans, Mag ik jou bedanken voor een onvergetelijk opstellings avond gisteren avond. Door naar jou puurheid te kijken, luisteren en dit in me op te nemen, heb ik veel geleerd over hoe ik graag in deze wereld wil verschijnen. Met respect voor het leven. Het leven dat zonder uitzondering, verweven is met pijn en dus onze mogelijkheid tot groei! Bedankt dat ik er mocht zijn!
  • Henriëtte 3 april 2014
    Ze mag huilen. Ik hou haar in mijn armen. Mijn ogen dicht en reik haar mijn hand. Ik ben er voor haar. Ik zorg voor haar. Huil maar. Het mag. Ik hou van haar. Ik zal haar vasthouden en ga niet meer van haar zijde. Dit is...................wat ik terug heb door al die jaren therapie.Ik kom in haar hoekje en haal haar hier vandaan. Het hoekje van waar de angst mag heersen, maar waar ze nu ook uit vandaan mag komen. Veilig aan mijn hand. Ze is mijn echte liefde. Ik zal haar koesteren. Ik ........was maar een klein meisje. Een meisje met super super veel angsten. En weet je.........ze is mooi......en zo lief. Hans, jij zei eens, "je ziet de deur en het is aan jou of je hierdoor gaat". Aan die andere zijde van die deur zat mijn innerlijk kind. Eerst heb ik haar nooit gezien. Want die deur was dicht. Het was niet mogelijk. En toen ik...

Van je familie moet je het hebben

Maar wat?

In december komt er allerlei familielief en -leed boven tafel. Wat zeggen die familierelaties en de emotie die ze oproepen over jou? Wat kun je van je broers, zussen, vader, moeder en voorouders leren, ook als ze al over leden zijn of geen deel meer uitmaken van je leven? Olga Steen duikt in het fenomeen familieopstellingen.

Tekst OLGA STEEN

Therapeut

Hans Strack

Ook al eens gedacht: ‘wat nu met de rest van mijn leven?’ Wachten op morgen is vandaag minder leven. Het echte leven is hier en nu. Wat je zoekt, ligt in je zelf. Leven in contact. Verbonden zijn vanuit kracht. Ieder ogenblik geeft je kans op een nieuw begin!

Lid van:

Aankomende activiteiten

apr
26
vr
18:30 Cyclus Familieopstellingen te Si... @ Aqaumarijn
Cyclus Familieopstellingen te Si... @ Aqaumarijn
apr 26 @ 18:30 – 22:30
Cyclus Familieopstellingen te Sittard @ Aqaumarijn | Sittard | Limburg | Nederland
LET OP! Voor deelname aan een Familieopstelling is GEEN speciale kennis en ook niet de aanwezigheid van je familie nodig. Vanwege het maximale aantal deelnemers van 16 mensen en de vaak grote belangstelling voor deze[...]
mei
11
za
10:00 Familieopstellingen PLUS + @ Aqaumarijn
Familieopstellingen PLUS + @ Aqaumarijn
mei 11 @ 10:00 – 18:00
Familieopstellingen PLUS + @ Aqaumarijn | Sittard | Limburg | Nederland
  Extra dag Familieopstellingen PLUS +   Vanwege de grote vraag naar familieopstellingen hebben wij naast de extra ingelaste avonden besloten hier ook een hele dag voor vrij te maken. Op deze dag kun je[...]
mei
24
vr
18:30 Cyclus Familieopstellingen te Si... @ Aqaumarijn
Cyclus Familieopstellingen te Si... @ Aqaumarijn
mei 24 @ 18:30 – 22:30
Cyclus Familieopstellingen te Sittard @ Aqaumarijn | Sittard | Limburg | Nederland
LET OP! Voor deelname aan een Familieopstelling is GEEN speciale kennis en ook niet de aanwezigheid van je familie nodig. Vanwege het maximale aantal deelnemers van 16 mensen en de vaak grote belangstelling voor deze[...]