Therapeuten voor psychologische hulpverlening in Roosendaal

De onderstaande lijst met therapeuten in Roosendaal is gesorteerd op plaatsnaam. Door in deze lijst op de link meer informatie te klikken kunt u meer informatie over een therapeut bekijken. U blijft daarbij op dezelfde pagina. U kunt op die manier bijvoorbeeld ook therapieën en behandelingen bekijken die een therapeut aanbiedt. Als de therapeut een website heeft wordt de link hiervoor getoond onder de telefoongegevens. Via de link Stuur een bericht naar deze therapeut kunt u een bericht sturen naar een therapeut en via de link Bekijk het praktijkoverzicht van deze therapeut kunt u het praktijkoverzicht bekijken. Ook bij deze links blijft u op dezelfde pagina, zodat u makkelijk terug kan keren door op het kruisje in de rechterbovenhoek van het geopende window te klikken.
Therapeuten in Roosendaal
Praktijknaam:
Therapeut:
René Jansen
Therapieën:
Coaching
Counseling
Opleidingen:
hbo counselling hbo stress-counselling hbo psbk ( psychosociale basiskennis)
Adres:
Zundertseweg - 18
 
4715 CJ - Roosendaal
 
Noord-Brabant
Telefoon:
0165342848
Website:
 
Psychologische hulpverl.:
Counseling
 
Overige behandelvormen:
Coaching
 
 
Praktijkinformatie:

Mijn counselling & coaching praktijk is er op gericht om mensen inzicht te verschaffen in moeilijk hanteerbare, psychische problematiek. 

Door  te focussen op gebieden die nog wel intact zijn, gaan we kijken naar oplossingen die binnen  de grenzen liggen van uw eigen mogelijkheden. Counselling helpt je de balans in jezelf te herstellen, waardoor de klachten zullen afnemen. In feite help je jezelf. Het mooie aan counselling is ook, dat u leert in een onverhoopt volgende tegenslag beter om te kunnen gaan met stress.  

Counselling wordt bedreven als een samenwerkingsverband. Ik ben niet uw therapeut en u mijn cliënt. We zijn een team die samen proberen ons doel te bereiken. Want uw doel is ook mijn doel. Als u weer lekker in uw vel zit, is mijn doel bereikt. 

Counselling is oplossingsgericht en kortdurend van aard.  

 

Counselling is zeer geschikt voor de volgende situaties/problemen: 

 

*    burnout of preventie burnout

*    pesten

*    relatieproblematiek

*    rouwverwerking

*    stress/slaapproblemen

*    angst

*    eenzaamheid

*    overgangsklachten

*    depressies

*    onzekerheid/laag zelfbeeld

*    fobieën

 

 

Indien gewenst, doen wij ook huisbezoeken. 

 

Voor meer informatie omtrent de counsellor en de praktijk, verwijs ik u naar de website:

www.mindcure.nl