Jung Coach
Jung Coach

Jung coach is een privé praktijk gelegen in Amersfoort, voor individuele levens-, werk- en relatie vragen en voor Jungiaanse Analytische Therapie.

Waarom kiezen voor Jung coach? Er is in het leven van iedereen een moment dat uzelf of uw omgeving beslist dat het zo niet meer werkt. Mogelijk denkt u “Ik weet het niet meer”. Er kan ook sprake zijn van zinloosheid, relatieproblemen, een burn-out, of het maken van belangrijke werk-, carrière- en levenskeuzes; Jung coach helpt!

Jung coach biedt individuele counseling, matching en individuele analytische therapie. Dit betekent dat de aanpak persoonlijk is. Voor mij bent u uniek, zo ook uw behandeling. Mijn klanten voelen zich gehoord en gekend, maken een enorme groeispurt, komen tot bloei en weten waar en hoe ze verder kunnen.

Voor wie? Bij Jung coach, is iedereen welkom, ongeacht afkomst, leeftijd, godsdienst of geaardheid; De gesprekstherapie is corona proof.

Ik ben gespecialiseerd in werk gerelateerde uitdagingen voor o.a. technici, leidinggevenden, verkopers en specialisten. De meeste van mijn klanten willen eerst het werk gemakkelijker en beter doen, daarna ervaren ze ook altijd een nieuwe persoonlijke ruimte om daarmee ook verder te groeien in hun eigen en hoogst persoonlijke vakmanschap.

Wie is Robbert van Leerdam, wat brengt hij mee voor mij? Ik kom uit de zakelijke internationale wereld, interim- & businesscoach, voor meer info: klik dan hier op mijn linkedinprofiel.

Wilt u meer weten en een afspraak te maken: Zie “contact menu“. Voor een eerste gratis consult en vrijblijvende kennismaking streef ik ernaar om binnen een werkdag voor u klaar te staan.

Als “speelse verkenning” kan ik u aanraden een woord waar u mee bezig bent in te voeren in “zoeken binnen werken”, rechts boven; u krijgt dan een, bij het zoekwoord passende selectie, uit de ongeveer 600 gedichten die ik geschreven heb.