U zoekt een relatietherapeut in Eindhoven? Los problemen op en herstel je relatie met EFT-Relatietherapie.

Relatietherapie en individuele therapie is in mijn Praktijk voor Relatie en Therapie in Eindhoven overdag en 's avonds mogelijk. Mijn naam is Edith Walraven en ik ben ervaren EFT-relatietherapeut, toegepast psycholoog, rouw- en verliesbegeleider, ACT-therapeut, creatief therapeut, Mindfulness trainer & Compassie trainer.

Relatietherapie, los je relatieproblemen op en herstel je relatie

Heb je telkens weer ruzie over bepaalde onderwerpen? Is er iets ingrijpends gebeurd? Ben je bang dat je samen geen toekomst meer hebt? Is het vertrouwen weg? Voel je geen ruimte meer om naar het standpunt van je partner te luisteren? Is het wellicht niet eens meer duidelijk wat er nou onder het oppervlak ligt van al die terugkerende verwijten? Het kan helpen om met een onafhankelijke derde alles weer op een rijtje te zetten, zodat je inzicht krijgt in wat er misgaat. Ontdek hoe je het wel wilt in je relatie en wat voor jou en jullie de beste oplossing is.


Ik ben ervaren EFT-relatietherapeut en EFT relatietherapie werkt efficiënt en geeft snel resultaat. Daarnaast werkt het effect van de therapie door op lange termijn.


Samen groeien in je relatie, samen ontwikkelen naar een stevige, veilige en liefdevolle relatie met behulp van effectieve en kortdurende begeleiding, dat is waar ik voor sta.

Individuele therapie

Kun je hulp gebruiken bij het doormaken van een moeilijke situatie? Heb je behoefte aan het bespreken en ordenen van je gedachten, je vragen en je gevoelens? Wil je jouw doelen (op het gebied van werk, relatie of leven) inzichtelijk maken en stappen richting jouw doelen nemen, maak dan een afspraak voor een eerste gesprek.

Mijn praktijkruimte in Eindhoven is makkelijk bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Ik hoor graag van u.

 
 
 
 
 
 
 

* verplichte velden

06-22694516


Email: edithwalraven@gmail.com


Praktijkadres:


Centauriestraat 43 Eindhoven


Ik spreek de volgende talen: NL en ENG

Op de website van Stichting EFT Nederland vindt u meer informatie over deze vorm van relatietherapie.

Alle afbeeldingen op deze site zijn eigendom van Edith Walraven en zijn allen door haar gecreëerd. (muv logo's van derden)