top of page

Bent u vermoeid of ervaart u veel stress?

Wilt u meer uit uw relatie(s) halen, of heeft u behoefte aan meer innerlijke rust?

NLP-Reiki@Lansingerland levert maatwerk voor direct resultaat.

Problemen aanpakken met NLP en/of EHL behandelingen.

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een krachtig hulpmiddel bij gewenste gedragsverandering en persoonlijke groei, en geeft direct resultaat. Deze techniek richt zich niet op de problemen, maar op de oplossingen! NLP is maatwerk, dus verschilt per persoon wat er precies zal gaan gebeuren. Over het algemeen genomen en heel kort samengevat is het heel doelgericht communiceren en over zaken nadenken. Zo nodig worden handige en toegankelijke tools ingezet en leert u technieken om een positieve invloed uit te kunnen oefenen op uw eigen groei en potentieel. Over het algemeen ervaren mensen het als ''een goed gesprek'', waarna ze later ervaren dat hun problemen verdwenen zijn.

Ook Eeuwig Helend Licht (EHL) kan worden ingezet. EHL is het ontvangen van krachtige helende energieën middels channeling waardoor u een diepe ontspanning zult ervaren. Deze energieën helpen om fysieke en emotionele ongemakken te laten verdwijnen en bijverschijnselen van ingrijpende therapieën te verlichten. Ook worden ze vaak ingezet om de resultaten van langdurige overmatige stress (burn-out) te bestrijden en beter om te kunnen gaan met gevoelens en emoties.

William Verdoes is gediplomeerd NLP Coach en Reiki Grootmeester met vele jaren ervaring. In zijn praktijk helpt hij mensen hun innerlijke rust (terug) te vinden en mogelijke obstakels op hun pad weg te nemen.

Bekijk de diensten

NLP

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) geeft direct resultaat en is een geschikt hulpmiddel bij gewenste gedragsverandering en persoonlijke groei, zoals het oplossen van problemen en het toenemen van zelfvertrouwen.

EHL

EHL (Eeuwig Helend Licht) is een zeer krachtige helende energie om mee te werken.Tijdens de behandelingen past de energie zich aan de ontvanger aan, wat het voor iedereen mogelijk maakt om met deze energie behandeld te worden.

Cursussen

Onze levensenergie wordt bij onze geboorte meegegeven en stroomt dan nog ongehinderd door ons heen. Door het verdringen van emoties, problemen, situaties die op uw pad komen die minder prettig zijn, wordt deze levensenergie geblokkeerd.

Neemt u de eerste stap naar een beter welzijn?

Maak gratis en vrijblijvend kennis met NLP-Reiki@Lansingerland.

bel of mail voor meer informatie. 

Enkele reacties uit het gastenboek... 

William is als coach doortastend en weet op een enthousiaste en rustige wijze vraagstukken eenvoudig te maken.

Zijn aanpak zorgt ervoor dat er in de dagelijkse praktijk ook daadwerkelijk iets verandert.

Bij deze nogmaals hartelijk bedankt voor de inzichten en veranderingen die dankzij jouw hulp gerealiseerd zijn.

Groet.

J.B.

De medische wetenschap kon niets meer voor me doen.

William heeft mij behandeld met EHL en NLP en ik ben cursussen gaan volgen bij hem.

Nu ben ik o.a. Aspirant Master Usui en Kundalini Reiki.

Ik heb mijn geestelijke en lichamelijke gezondheid weer teruggekregen.

Dank je wel lieve William!!!!!

E.F.

Ik ben als militair uitgezonden geweest en heb daar P.T.S.S. aan over gehouden.

William jij hebt mij tot nu toe beter kunnen helpen dan de reguliere geneeskunde.

Jij bent als NLP coach en EHL behandelaar in staat gebleken mijn klachten beter te behandelen en tot een minimum te beperken.

Bedankt!

D.L.

NLP-Reiki@Lansingerland is ook te vinden op Facebook

Vertel het verder...

bottom of page