Psychotherapiepraktijk de Bont

De praktijk biedt psychotherapeutische en/of psychologische behandelingen voor uiteenlopende klachten, zoals depressieve klachten, angst- en spanningsklachten, psychosomatische klachten, relatieproblematiek etc.

Specialisaties: de relatie tussen spiritualiteit en/of meditatie en psychologische problematiek en arbeidsgerelateerde problematiek in de meest brede zin des woords (w.o. conflicten met de werkgever).

In eerste instantie zal een grondige intake/psychologisch onderzoek worden gedaan om aan de hand daarvan te kiezen voor voor de meest passende therapie/behandeling. De werkwijze hiervan zal uitgebreid met u worden besproken, alsmede wat u hierbij van uw therapeut kunt verwachten en wat u hierbij zelf dient in te zetten.

De kosten worden door uw verzekering gedekt (via de basisverzekering), mits u beschikt over een verwijsbrief van uw huisarts of van een bedrijfsarts.

De wachttijd zal tot een minimum worden beperkt. Indien dit onverhoopt niet mogelijk zal zijn, zal worden doorverwezen naar een aanverwante groepspraktijk.


Adres:
In de Pelmolen - 8
 
1115 GM - Duivendrecht
 
Noord-Holland
Telefoon:
020-6002025

 

Therapeut:

Harry de Bont
Therapieën:
Psychotherapie
Opleidingen:
Geregistreerd klinisch psycholoog;
Psychotherapeut;
Gezondheidszorgpsycholoog;
Eerstelijnspsycholoog
Beroepsverenigingen:
VGCT;
NVVP;
NVP;
NIP